Poštovani članovi,

U želji da Vam HKDM pruži pravovremene novosti o dentalnoj medicini, organizaciji stručnih edukacija i kongresa, te ostalih aktualnih novosti važnih za Vaš daljnji rad, molimo Vas da ovim putem dostavite stručnoj službi Komore svoju e-mail adresu na koju ćemo Vam ubuduće slati navedene informacije.

Svoju e-mail adresu, ime i prezime i po mogućnosti članski broj, pošaljite na hkdm@hkdm.hr.

Zahvaljujemo,
HKDM

X

Poštovani članovi Hrvatske komore dentalne medicine,

Iznimna mi je čast pozvati Vas na svjetski stomatološki sajam – IDS 2019.,na kojem će se Hrvatska komora dentalne medicine u suradnji sa Bavarskom komorom i Hrvatskom turističkom zajednicom po prvi puta predstaviti na sajmu IDS, svjetskom stomatološkom sajmu, 38. po redu, koji će ove godine trajati od 12.-16.03.2019. u Kölnu.

International Dental Show je vodeći svjetski stomatološki sajam koji se održava svake druge godine u Kölnu u Njemačkoj. Prilika je to da dentalna struka na izlagačkim prostorima mnogih svjetskih izlagača pogleda veliki broj novih svjetskih tehnologija na svim poljima stomatologije.

Izložbeni prostor Hrvatske komore dentalne medicine će biti smješten unutar dvorane 11.2., red 0, štand 59.
Ovim sudjelovanjem Hrvatska komora dentalne medicine, potvrđuje svoje pozicioniranje Republike Hrvatske kao regionalnog odredišta za dentalnu struku.

Naravno, ovim putem zahvaljujem svim članovima Hrvatske komore dentalne medicine koji su postojanom podrškom svojoj Komori doprinijeli ostvarivanju ovog projekta.

Hrvatska komora dentalne medicine Vas poziva da sajam iskoristite za dobrobit Vašeg strukovnog djelovanja i unaprjeđenja pružanja usluga Vašim pacijentima.


IDS 2019- najveći događaj ove godine iz područja dentalne medicine i dentalne tehnike u svijetu

Posjetite nas na izlagačkom prostoru HKDM i Hrvatske turističke zajednice od 12. do 16.3. 2019.

 Iznimno se veselimo Vašem dolasku!
S poštovanjem,

Predsjednik
Hrvatske komore dentalne medicine
Mr.sc. HRVOJE PEZO, dr.med.dent.

Podijelite