Dan planeta Zemlje

iznimno uspješna, prošlogodišnja tema Dana planeta Zemlje „Investiraj u naš planet“ ponavlja se i ove godine – organizatori su odlučili ustrajati u podsjećanju javnosti da čovječanstvo treba uporno i hrabro djelovati kako bi stvorilo pozitivan pomak u borbi s klimatskim promjenama i neizostavnim posljedicama.



 
 








 

Image

Dan planeta Zemlje obilježava se globalno 53. put, a poziv je, opet, upućen svima –  vladama, javnom, privatnom i nevladinom sektoru te građanima – da se ujedine radi dobrobiti Zemljine (i vlastite) budućnosti.
„Prigrlimo zelenu ekonomiju kako bi iskoristili sve njezine prednosti. Sigurna i stabilna budućnost zahtijeva angažman i široku podršku sveukupne javnosti“.

Pročitaj više na: https://mingor.gov.hr/vijesti/22-travnja-obiljezava-se-dan-planeta-zemlje/9247

Uredništvo hkdm.hr,
Izabrao: Zvonimir Kaić,

hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 








 


 
 








 
hkdm-google-play
hkdm-app-store