Odluka o ukidanju Kriznog povjerenstva Hrvatske komore dentalne medicine za upravljanje protokolima u epidemiološkoj situaciji širenja virusa COVID-19 [13.04.2022.]

S obzirom na epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj i odluke Nacionalnog kriznog stožera, predsjednik Komore mr. sc. Hrvoje Pezo, dr. med. dent. je dana 11. travnja 2022. godine donio ODLUKU o ukidanju Kriznog povjerenstva Hrvatske komore dentalne medicine za upravljanje protokolima u epidemiološkoj situaciji širenja virusa COVID-19.

Navedenom Odlukom stavljane su izvan snage Smjernice i protokoli za otvaranje i rad ordinacija dentalne medicine i dentalnih laboratorija.

Ukazujemo da i dalje ostaju na snazi strukovne preporuke za zaštitu u obavljanju djelatnosti dentalne medicine i dentalne tehnike.

Uz navedeno, ministar zdravstva donio je Odluku o posebnim sigurnosnim mjerama u zdravstvenom sustavu i sustavu socijalne skrbi radi zaštite pučanstva od zaraze i prijenosa te suzbijanja bolesti COVID-19.

hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 








 


 
 








 
hkdm-google-play
hkdm-app-store