Poštovani članovi,

želimo Vas pozvati da podijelite Vaše znanje i iskustvo s kolegama diljem Hrvatske putem stručnih članaka koji bi se objavili u glasilima Hrvatske komore dentalne medicine.
Kao stručnjaci u Vašem području, Vaši članci mogu pružiti vrijedne uvide u najnovije tehnike, trendove i istraživanja u dentalnoj medicini. Vaše razmišljanje i analize mogu pomoći drugima da prošire svoje znanje, poboljšaju svoju praksu i poboljšaju zdravlje svojih pacijenata.
Svaki članak će biti pažljivo pregledan i odobren od strane našeg uredništva prije objavljivanja, kako bi se osigurala njegova stručnost i kvaliteta. Osim toga, vaši članci mogu pomoći u jačanju vašeg ugleda i profila u dentalnoj medicini.
Ako ste zainteresirani za pisanje stručnih članaka, molimo da nas kontaktirate i saznate više o našem postupku objavljivanja. Veselimo se Vašem doprinosu u obogaćivanju naše zajednice dentalne medicine.

S poštovanjem,
Hrvatska komora dentalne medicine

hkdm gray
HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE (HKDM) je samostalna i neovisna staleška i stručno poslovna organizacija doktora dentalne medicine, dentalnih tehničara, dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara na području Republike Hrvatske sa svojstvom pravne osobe i javnim ovlastima. HKDM štiti prava i interese svojih članova te brine o ugledu i unapređenju njihove struke. HRVATSKA KOMORA DENTALNE MEDICINE  zastupa i predstavlja svoje članove pred državnim tijelima i drugim tijelima u zemlji i inozemstvu.
Za sva pitanja nazovite
+385 1 4886 710
ili pošaljite poruku na
hkdm@hkdm.hr

Image
Preuzmite mobilnu aplikaciju
HKDM-a


 
 








 


 
 








 
hkdm-google-play
hkdm-app-store