• Predsjednik područnog sjedišta: Mr.sc. Darko Rački, dr. med. dent.
  tel:  098/335 661

Novosti i događaji:

 • 12. veljače 2010. godine uspjeli smo organizirati "najviši" tečaj stručnog usavršavanja u Begovom Razdolju. Kažem najviši jer je na 1100 metara nadmorske visine. Obilje snijega zahtijevalo je puno truda (pojačana zimska služba sa ralicama) ali nas ni zimske (ne)prilike nisu spriječile u nastavljanju tradicije duge pet godine na zadovoljstvo kolegica, kolega i predavača.

  Pozivamo Vas da nam se pridružite na jubilarnom međunarodnom tečaju Kvarnerski dan, 24. 04. 2010. u hotelu Ambasador u Opatiji.

   

  Predsjednik PS Rijeka

   

   

  Mr. sc. Darko Rački, dr. med. dent.

   

   
  Hotel_jastrebsmal.jpg
 •  
 • 9. veljače 2010. godine obilježili smo svečanom misom dan Sv. Apolonije u crkvi Sv. Ane u Voloskom. Bilo je to četrnaesto okupljanje otkako je ustrojena Hrvatska komora dentalne medicine. Sakupilo nas se puno kao i uvijek do sada. Najviše me razveselilo prisustvo mladih kolegica i kolega koji nam pružaju nadu da će jednoga dana nastaviti sa tradicijom štovanja Sv. Apolonije, zaštitnice doktora dentalne medicine. Nakon mise druženje se nastavilo uz prigodan domjenak.

  Predsjednik PS RIjeka

  Mr. sc. Darko Rački, dr. med. dent.

 • P1090039small.JPG

   

 • Pozivamo Vas na obilježavanje Dana Sv. Apolonije, zaštitnice dentalnih pacijenata i naše struke, koje će biti održano u crkvi Sv. Ane u Voloskom, u utorak 09. veljače 2010. godine s početkom u 18,00 sati.
 • Pozivnicu pogledajte ovdje
Izvješća o proteklim zbivanjima:
 •  Tečaj "Kvarnerski dan" i sastanak Izvršnog odbora s članovima Područnog sjedišta Rijeka
 • Tečaj stručnog usavršavanja „Malim koracima do zadovoljnog pacijenta“, Begovo Razdolje, 14.02.2009.
 • Kongres "Susret Istoka i Zapada u Europi" - Brijuni 25. i 26. rujna 2009. ; 
  Dana, 25. i 26. rujna 2009. godine, na Brijunskom otočju, održan je Demonstracijsko – teoretski kongres u organizaciji Hrvatske stomatološke komore i Ivoclar Vivadenta.
  Na ovom prvom do sada održanom kongresu pod nazivom „Susret Istoka i Zapada u Europi“, nazočili su doktori stomatologije ne samo iz cijele Hrvatske već i susjednih zemalja.
  Učesnici su pratili predavanja: prof. dr. sc. Vlatka Pandurića, dr. med. dent., dr. Marcuca Lenharda, Shigeo Kataoka, prof. dr. Rolanda Frankenbergera, Roberta Zubaka, dr. Marlies Moser i Crostopher Zoblera; Georga Reiharda, prof. dr. Rona Jacksona, te Vjekoslava Budimira.
   
  Domaćin skupa je bio predsjednik Područnog sjedišta Rijeka mr.sc. Darko Rački, dr. med. dent. sa vijećnicima područnog sjedišta.
  Na skupu su nazočili i predstavnici Zdravniške zbornice Slovenije te Stomatološke komore na Makedonija, s kojima je održan sastanak o nastavku regionalne suradnje.