SOLARIS BEACH RESORT

Posebna ponuda za članove Hrvatske komore dentalne medicine:

Veliki Resort za Veliki Odmor

Raznolik, jedinstven, sadržajan, privlačan, nezaboravan. I tako bismo s nabrajanjem uistinu  mogli nastaviti kada je riječ o Solaris Beach Resort-u, turističkom naselju smještenom u Šibeniku, uz četiri kilometara dugu obalu te "usidrenom" u zelenilu mediteranske vegetacije. Ovdje će vas dočekati i tematski hoteli i neodoljive plaže, raznoliki sadržaji, restorani za najistančanija nepca te beach klubovi i barovi koji su postali  sinonim za nezaboravne provode.

Vrhunska udobnost

Uz vile i apartmane te prostrani autokamp, u naselju je i pet tematskih hotela, od kojih pažnju gostiju posebno plijeni nov, dizajnerski i luksuzno opremljen "Solaris Hotel Ivan". Vrhunsku udobnost ovdje ćete osjetiti na svakom koraku: od moderno uređenih hotelskih soba, atraktivnog Lobby i Wine bara do restorana s prostranom terasom i novouređenog Wellness & Spa Mediteranskog vrta. Drugačiju priču, razigranu i maštovitu te posebno zanimljivu najmlađim gostima, ima dječji Hotel Andrija, ujedno i prvi tematski dječji hotel u Hrvatskoj.

Dalmatinska etno priča

Posebna atrakcija i svojevrstan zaštitni znak Solaris Beach Resort-a je Dalmatinsko Etno selo, čije će Vam kamene kućice pričati o drevnim običajima i nekadašnjem načinu života dalmatinskih sela kroz brojne tradicionalne specijalitete, spravljene po izvornim i originalnim recepturama.  Nakon uživanja u gourmet doživljajima, odmorite na jednoj od pet tematskih  plaža.  Svakako provjerite i zašto...Prošećite i do Solarisovog Aquaparka i prepustite se uzbudljivom svijetu vodene zabave u kojem podjednako  uživaju djeca, mladi, ali i odrasli. Dobra zabava je ovdje zajamčena.

http://www.solaris.hr/