IZBORI U HRVATSKOJ KOMORI DENTALNE MEDICINE

 

Na temelju članka 3. Pravilnika o izboru tijela Hrvatske komore dentalne medicine, Upravno vijeće Komore je na 183. sjednici održanoj 11. studenog 2022. godine donijelo Odluku o raspisivanju izbora za:

  • vijećnike Skupštine Komore,
  • članove Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih tehničara;
  • članove Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara.

Navedenom odlukom propisani su i rokovi za provođenje pojedinih izbornih radnji.

Odredbama Pravilnika o izboru tijela Komore propisan je postupak kandidiranja i provođenje izbora.

U cilju obavještavanja svih članova Komore, a temeljem članka 3. stavka 5. Pravilnika o izboru tijela Komore, Odluka o raspisivanju izbora objavljuje se na oglasnoj ploči i web stranici Komore.

Obrazac za kandidaturu kao i sve ostale materijale koji su vezani uz izbore za vijećnike Skupštine Komore, članove Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih tehničara i Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara redovito ćemo objavljivati na web stranici Komore www.hkdm.hr u rubrici „Izbori 2023..“

Pozivamo sve članove koji se žele kandidirati za vijećnika Skupštine Komore, člana Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih tehničara i člana Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara da dostave svoje kandidature.

 

OBRASCI

Član Komore - doktor dentalne medicine koji se želi kandidirati za vijećnika Skupštine Komore, treba popuniti dva obrasca:

Član Komore – dentalni tehničar koji se želi kandidirati za vijećnike Skupštine Komore, treba popuniti dva obrasca:

Član Komore – dentalni tehničar koji se želi kandidirati za člana Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih tehničara, treba popuniti dva obrasca:

Član Komore – dentalni asistent koji se želi kandidirati za člana Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara, treba popuniti dva obrasca:

Član Komore – dentalni higijeničar koji se želi kandidirati za člana Upravnog odbora strukovnog razreda dentalnih asistenata i dentalnih higijeničara, treba popuniti dva obrasca: